Άρθρο Localit 12 Μαΐου, 2020

Webinars για τον τουρισμό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την ευκαιρία να συζητήσουν, να αναλύσουν και να αναζητήσουν απαντήσεις στα πρακτικά θέματα της επόμενης ημέρας για τον τουρισμό θα έχουν οι φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας μέσω σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων.

Πρόκειται για τα Destination Update Webinars που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, με την υποστήριξη του Thessaloniki Convention Bureau και των τουριστικών οργανισμών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Οι θεματικές κατηγορίες των Destination Update Webinars θα είναι οι εξής:

– Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού: Εθνική στρατηγική και ανταποκρίσεις από το εξωτερικό

-Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής: Νέες συνθήκες για τις αεροπορικές και τις οδικές αφίξεις

– Thessaloniki Convention Bureau: Η μεγάλη πρόκληση για τη Βιομηχανία των Συναντήσεων

Το πρώτο Destination Update Webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαϊου 2020, ώρα 12:00 και συμμετέχουν ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γ.Γ. ΕΟΤ, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας ΥΠΕΞ, η Πρόεδρος Enterprise Greece,Σοφία Λαζαρίδου,η Γενική Διευθύντρια Διοίκησης, Οργάνωσης & Προβολής Ε.Ο.Τ., ο Γιώργος Σταφυλάκης, προϊστάμενος Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ρουμανίας, ο Δημήτρης Βασιλειάδης, προϊστάμενος Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ισραήλ και ο Θεόδωρος Θαλασσινός, προϊστάμενος υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Κύπρου.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ 2024 ... 09 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να γίνει πυλώνας ασφάλειας» – Η στρατηγική της ΚΕΔΕ για τη νεανική παραβατικότητα

Μια τεκμηριωμένη στρατηγική για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας παρουσίασε ο Πρόεδρος της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 09 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάλεσμα συμμετοχής της Κ.Ε.Δ.Ε. στην κινητοποίηση της 16ης Δεκεμβρίου

O Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,…