Άρθρο Localit 02 Μαΐου, 2014

Το Σάββατο ανακηρύσσονται από το Πρωτοδικείο οι συνδυασμοί

dimotikes eklogesΤο Σάββατο 3 Μαΐου, ανακηρύσσονται σε δημόσια συνεδρίαση από τα Πρωτοδικεία της χώρας οι συνδυασμοί που έχουν δηλωθεί νόμιμα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη.

Οι αποφάσεις θα σταλούν στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να  προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία του έντυπου υλικού των εκλογών.  Αρχικά όμως θα πρέπει να σταλούν μέρος της κάθε απόφασης, δηλαδή η ονομασία κάθε συνδυασμού και ο επικεφαλής κάθε συνδυασμού, προκειμένου να απομονωθεί η πληροφορία που χρειάζεται να μεταδοθεί επειγόντως στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αμέσως μετά την έκδοση των αποφάσεων των Πρωτοδικείων θα σταλεί επικυρωμένο αντίγραφο της πλήρους απόφασης στην οικεία περιφερειακή ενότητα της έδρας του Πρωτοδικείου και στη Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Αναλυτικά η απόφαση υπουργού Εσωτερικών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…