Άρθρο Localit 19 Ιανουαρίου, 2021

Τεστ κορονοϊού σε αστέγους με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης

Σε rapid tests για τον κορονοϊό υποβλήθηκαν με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης οι άστεγοι που κατέφυγαν στην προσωρινή δομή το υ δήμου, εντός των χώρων της ΔΕΘ. Η δομή δημιουργήθηκε για να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε το κύμα κακοκαιρίας.

Από σήμερα, οπότε αυτή η προσωρινή δομή  θα κλείσει, οι άστεγοι -μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο σύνολο των  rapid tests- θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο υπνωτήριο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης παρέδωσε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών/Παράρτημα Μακεδονίας ακόμη ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο αποκτήθηκε μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο της δράσης “Keep on moving”.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…