Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2014

ΠΟΕ ΟΤΑ: Αποχή από την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο έως το τέλος του έτους

ΠΟΕ ΟΤΑΣτην επαναπροκήρυξη της Απεργίας-Αποχής έως και την 31 Δεκεμβρίου, από τις διαδικασίες αξιολόγησης, αλλά και επανελέγχου των συμβάσεων προχωρά η ΠΟΕ ΟΤΑ με νεώτερη απόφασή της, η οποία – όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της  – αφορά στο σύνολο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καλεί μάλιστα τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας «να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης που μόνο στόχο έχει να εξαργυρώσει τις επιταγές της τρόικας με ονόματα χιλιάδων συναδέλφων διαθεσίμων και απολυμένων ενάντια στην εφαρμογή του Ν.4250/2014 σχετικά με τη «συγκριτική αξιολόγηση» αλλά και τον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των Συμβάσεων με διαφορετικά κριτήρια».

Σύμφωνα με την ΠΟΕ ΟΤΑ η εφαρμογή της αξιολόγησης αλλά και ο επανέλεγχος «με άλλα κριτήρια» της μετατροπής των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου «είχαν ως μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν την μνημονιακή δέσμευση για 6000 απολύσεις εργαζομένων μέσα στο 2014». «Προτεραιότητα πάλι της συγκυβέρνησης είναι στο στόχαστρο να μπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση της οποίας τις Κοινωνικές Υπηρεσίες χρόνια τώρα  θέλει να ξεπουλήσει στα μεγάλα επιχειρηματικά-ιδιωτικά συμφέροντα» υποστηρίζει η ΠΟΕ ΟΤΑ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…