Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2014

ΠΟΕ ΟΤΑ: Αποχή από την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο έως το τέλος του έτους

ΠΟΕ ΟΤΑΣτην επαναπροκήρυξη της Απεργίας-Αποχής έως και την 31 Δεκεμβρίου, από τις διαδικασίες αξιολόγησης, αλλά και επανελέγχου των συμβάσεων προχωρά η ΠΟΕ ΟΤΑ με νεώτερη απόφασή της, η οποία – όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της  – αφορά στο σύνολο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καλεί μάλιστα τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας «να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης που μόνο στόχο έχει να εξαργυρώσει τις επιταγές της τρόικας με ονόματα χιλιάδων συναδέλφων διαθεσίμων και απολυμένων ενάντια στην εφαρμογή του Ν.4250/2014 σχετικά με τη «συγκριτική αξιολόγηση» αλλά και τον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των Συμβάσεων με διαφορετικά κριτήρια».

Σύμφωνα με την ΠΟΕ ΟΤΑ η εφαρμογή της αξιολόγησης αλλά και ο επανέλεγχος «με άλλα κριτήρια» της μετατροπής των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου «είχαν ως μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν την μνημονιακή δέσμευση για 6000 απολύσεις εργαζομένων μέσα στο 2014». «Προτεραιότητα πάλι της συγκυβέρνησης είναι στο στόχαστρο να μπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση της οποίας τις Κοινωνικές Υπηρεσίες χρόνια τώρα  θέλει να ξεπουλήσει στα μεγάλα επιχειρηματικά-ιδιωτικά συμφέροντα» υποστηρίζει η ΠΟΕ ΟΤΑ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…