Άρθρο Localit 20 Αυγούστου, 2024

Πάτρα: Αιτήσεις για εγγραφές σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με voucher

Μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων-voucher 2024-2025, από την ΕΕΤΑΑ, ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους γονείς που ενδιαφέρονται για εγγραφή των παιδιών τους σε Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό του Κοινωνικού Οργανισμού του ότι,  θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση δήλωσης προτίμησης Σταθμού, από Τρίτη 20/08/2024 έως και την Παρασκευή 23/08/2024 (ώρα 23:59).

Η ηλεκτρονική αίτηση δήλωσης δομής δεν συνεπάγεται αυτόματη κατοχύρωση θέσης στη δομή.

Στους σταθμούς όπου τα voucher θα είναι περισσότερα από τις διαθέσιμες θέσεις, θα γίνει ταξινόμηση με βάση τα μόρια που έχει λάβει το κάθε voucher από την ΕΕΤΑΑ με προτεραιότητα στα πλήρους αξίας voucher.

Η επιλογή των επιτυχόντων για τους σταθμούς θα γίνει με ταξινόμηση (σύμφωνα με τα μόρια της ΕΕΤΑΑ) στα voucher που θα καταχωρηθούν στην πλατφόρμα του Κ.Ο.ΔΗ.Π. εντός της ανωτέρω προθεσμίας.
Μετά την παραπάνω προθεσμία, τα voucher που θα καταχωρηθούν θα θεωρηθούν εκπρόθεσμα και θα ικανοποιηθούν εφόσον υπάρχει κενή θέση, αλλιώς θα μπουν σε λίστα επιλαχόντων.

Προσοχή: Η αίτηση απαιτεί την επισύναψη του voucher και τη σελίδα που φαίνονται τα μόρια. Γι΄ αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν κάνει λήψη αυτά τα 2 έγγραφα πριν ξεκινήσουν την αίτηση.

Η ηλεκτρονική αίτηση βρίσκεται εδώ: https://kodip.gr/aithsh_espa_2024-2025/

Οι γονείς που ενδιαφέρονται για εγγραφή των παιδιών τους σε ΚΔΑΠ ή ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και δεν έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο της αντίστοιχης δομής θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά γραφεία στο τηλέφωνο 2614 400664.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : https://kodip.gr/espa_2024-2025/

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…