Άρθρο Localit 19 Οκτωβρίου, 2021

Οικονομική ενίσχυση σε φοιτητές σχολών εκτός Αττικής από τον Δήμο Ασπροπύργου

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ασπροπύργου θα ενισχύσει οικονομικά τους φοιτητές εκείνους που έχουν χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και εισήχθησαν σε σχολές εκτός Αττικής, γεγονός που καθιστά δυσβάσταχτο για την οικογένειά τους το κόστος διαμονής και φοίτησης.

«Με γνώμονα τη σημασία της Ανώτατης Εκπαίδευσης για τους νέους και τις νέες της πόλης, την καλλιέργεια και την πρόοδό τους, ώστε να επηρεάσουν καταλυτικά το μέλλον του Ασπρόπυργου και της Ελλάδας, συνεχίζεται το πρόγραμμα υποστήριξης της συμμετοχής των φοιτητών στις σπουδές τους, με οικονομική ενίσχυση σε μια δύσκολη χρονική περίοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η δημοτική Αρχή.

Έτσι, ο Δήμος θα ενισχύσει και φέτος φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, οι οποίοι πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2021. Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι δημότες του Ασπρόπυργου και οι σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες εισήχθησαν, να εδρεύουν εκτός της Περιφέρειας Αττικής.

Οι ίδιοι οι φοιτητές ή μέλη της οικογένειάς τους, θα μπορούν να απευθυνθούν με ραντεβού στο γραφείο του αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ώστε να παραλάβουν την αίτηση για την οικονομική ενίσχυση και τον πίνακα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου (1-30/11).

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Νοεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται έως την Παρασκευή η αποχή των εργαζομένων στην καθαριότητα

Άμεση πληρωμή δεδουλευμένων, εξαιρέσιμων νυχτερινών, χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας, αποζημίωση των ΜΑΠ παρελθόντων ετών…

Ρεπορτάζ 29 Νοεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στ. Αρναουτάκης: Η περιφέρεια Κρήτης στηρίζει έμπρακτα τις ενεργειακές κοινότητες

Την έμπρακτη στήριξη στις Ενεργειακές Κοινότητες, μέσω σημαντικών δράσεων, με την παρότρυνση και ελπίδα να…

Ρεπορτάζ 29 Νοεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας: Να κηρυχθούν διατηρητέοι οι ιστορικοί κινηματογράφοι Ιντεάλ, Άστορ και Αελλώ

Ομόφωνη υιοθέτηση ψηφίσματος της «Ανοιχτής Πόλης» Την κήρυξη ως διατηρητέας, της χρήσης των ιστορικών κινηματογραφικών…