Άρθρο Localit 22 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Δ. Παπαστεργίου συγχαίρει τον Στ. Γαρδέρη, νέο πρόεδρο Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου συγχαίρει τον δήμαρχο Κύθνου Σταμάτη Γαρδέρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.

Ο κ. Παπαστεργίου εκφράζει την  ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εκλογή του κ. Γαρδέρη και υπογραμμίζει πως  ευελπιστεί στην αγαστή και ουσιαστική συνεργασία της ΚΕΔΕ με τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, προωθώντας λύσεις για τον ιαματικό τουρισμό, που αποτελεί μεγάλο, αλλά ανεκμετάλλευτο όμως, κεφάλαιο για τη χώρα μας.

«Η ΚΕΔΕ, τονίζει ο κ.  Παπαστεργίου, θα συνδράμει και θα στηρίξει πρωτοβουλίες και δράσεις του Συνδέσμου για την αναβάθμιση των υποδομών στις ιαματικές πηγές της χώρας και την αναδιάταξη του τουριστικού προϊόντος, για την προώθηση ζωτικών ζητημάτων στα θέματα των επενδύσεων που είτε προτείνονται από τους Δήμους ή από ιδιώτες επενδυτές».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Πατρέων

Ο Δήμος Πατρέων προχωρά στην αναβάθμιση των υποδομών εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού με την τοποθέτηση…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ενδιαφέρουν 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το θερινό πρόγραμμα «Αθλητισμός και Παιχνίδι 2026» του Δήμου Δράμας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το θερινό πρόγραμμα «Αθλητισμός και Παιχνίδι 2026» του Δήμου Δράμας, ένας…