Άρθρο Localit 30 Νοεμβρίου, 2021

Μηνύσεις κατά αγνώστων από το Δήμο Αμαρουσίου για κλοπές και βανδαλισμούς δημοτικής περιουσίας

Μηνύσεις κατά αγνώστων, καταθέτουν οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, για τις κλοπές και τους βανδαλισμούς που παρατηρούνται σε υλικά και υποδομές της δημοτικής περιουσίας.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος της πόλης, Θ. Αμπατζόγλου, δεν θα γίνονται αποδεκτές οι πράξεις που σκοπό έχουν να προξενήσουν ζημιά στο Δήμο και τους δημότες του. Ο ίδιος προανήγγειλε ότι πέρα από την έναρξη της διαδικασίας επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμος σύντομα θα έχει στη διάθεσή του υπηρεσίες φύλαξης ιδιωτικής εταιρίας, προκειμένου να περιορίσει τα φαινόμενα κακόβουλης χρήσης.

Αναλυτικά η  δήλωσή του Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή τις κλοπές και βανδαλισμούς:

«Η κλοπή υλικών όπως σχάρες φρεατίων αφήνει απροστάτευτους τους αγωγούς απορροής ομβρίων υδάτων και καθιστά τα σημεία αυτά επικίνδυνα για τους πεζούς. Οι βανδαλισμοί σε πλατείες, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους και σχολεία επίσης δημιουργούν απειλές για τους Δημότες και κυρίως για τα παιδιά.

Οι χώροι που παραδίδει ο Δήμος προς χρήση πιστοποιούνται για τη λειτουργικότητα και ασφάλειά τους και έτσι πρέπει να παραμένουν. Οι Τεχνικές μας υπηρεσίες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών. Καλούμε όλους τους Δημότες και κατοίκους της πόλης μας να συμμετέχουν στην προσπάθεια διαφύλαξης της Δημοτικής περιουσίας και να καταγγέλλουν ανώνυμα στη Γραμμή Δημότη  15321, περιστατικά κλοπών ή καταστροφών που παρατηρούν.

Ο Δήμος μας από τη δική του πλευρά, πέρα της έναρξης της διαδικασίας επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας, σύντομα θα έχει στη διάθεσή του υπηρεσίες φύλαξης ιδιωτικής εταιρίας, προκειμένου να περιορίσει τα φαινόμενα κακόβουλης χρήσης. Τέλος, οι νομικές μας υπηρεσίες καταθέτουν μηνύσεις κατά αγνώστων, καθώς δεν γίνονται αποδεκτές οι πράξεις που σκοπό έχουν να προξενήσουν ζημία στο Δήμο και στους Δημότες του».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κ. Μητσοτάκης: Ειλικρινή συγνώμη προς εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν – Θα αποδοθούν ευθύνες

«Προσωπική και ειλικρινή  συγγνώμη»  προς εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό ζήτησε ο πρωθυπουργός…

Ρεπορτάζ 26 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημαντικές ζημιές στο κεντρικό κτήριο της περιφέρειας Αττικής από την ισχυρή έκρηξη στο κτίριο της Συγγρού

Σημαντικές ζημιές στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Αττικής στη Λ. Συγγρού 15-17 από την ισχυρή…

Ρεπορτάζ 26 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλειστά πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού

Κλειστά παραμένουν αυτήν την ώρα, σε ένα μεγάλο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κρήτης,…