Άρθρο Localit 04 Απριλίου, 2024

Μαρούσι: Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Στο Μαρούσι, ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, ενόψει αντιπυρικής περιόδου, από τις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Όπως ενημερώνει ο Δήμος της πόλης, οι εργασίες θα εκτελούνται επαναλαμβανόμενα καθ’ όλη της διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν, σε όλες τις γειτονιές του Δήμου.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου η σχετική οδηγία που αφορά σε «Προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας Δήμου Αμαρουσίου – Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων/ακάλυπτων χώρων μέχρι την 30η Απριλίου 2024».

Οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός των διοικητικών ορίων του Αμαρουσίου, οφείλουν να συμμορφώνονται στις σχετικές οδηγίες συμμετέχοντας ενεργά στην προάσπιση της Δημόσιας Ασφάλειας και Υγείας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…