Άρθρο Localit 30 Ιουλίου, 2024

Μαρούσι: Προμήθεια 1830 νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης από τον Δήμο

Στον Δήμο Αμαρουσίου, παρελήφθησαν 650 νέοι πιστοποιημένοι κάδοι απορριμμάτων νέας γενιάς από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Στην εν λόγω προμήθεια αναμένεται η παραλαβή ακόμα 1.180 κάδων, 800 εκ των οποίων είναι κάδοι Ανακύκλωσης (μπλε), στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνεχούς και ολοκληρωμένης αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας όπως ενημερώνει ο Δήμος της πόλης.

Υπενθυμίζει επίσης ότι κατά την προηγούμενη θητεία της δημοτικής Αρχής, είχε προχωρήσει η προμήθεια και εγκατάσταση στις γειτονιές 1.100 νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης και επιπλέον στην προμήθεια 23 νέων οχημάτων και μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες καθαριότητας και εξωτερικών συνεργείων.

«Υλοποιούμε με συνέπεια τον προγραμματισμό μας για μια καθαρή, τακτική και όμορφη πόλη. Αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο η εικόνα του Αμαρουσίου, γεγονός που καταγράφεται στη συνείδηση των κατοίκων της και επιβεβαιώνεται στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Δεν φτάνει όμως η δική μας προσπάθεια για να είναι η πόλη μας ευπρεπής. Οι κάτοικοι και επισκέπτες δεν πρέπει να ρυπαίνουν αλόγιστα. Πρέπει να σέβονται τον κανονισμό καθαριότητας και κυρίως το κοινωνικό σύνολο με τη συμπεριφορά τους», δήλωσε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου.

Όπως καταλήγει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του η συμβολή των πολιτών στην προσπάθεια της δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση  της ποιότητας των Υπηρεσιών, είναι καθοριστική και γι΄αυτό παρακαλούνται να κάνουν χρήση της Υπηρεσίας Γραμμή Δημότη 15321, για την καταγραφή των αιτημάτων τους που αφορούν στην αποκομιδή απορριμμάτων, τον οδοκαθαρισμό καθώς και για την επισήμανση παραβατικών συμπεριφορών που προκαλούν ζημία στη Δημόσια Υγεία.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…