Άρθρο Localit 20 Δεκεμβρίου, 2024

Μαρούσι: Ασφαλής καταστροφή & ανακύκλωση ακτινογραφικών φιλμ, CD,USB sticks στο Δήμο

Σε μία νέα δράση ανακύκλωσης προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου για την ασφαλή και πιστοποιημένη καταστροφή και ανακύκλωση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε ακτινογραφίες και ΑΗΗΕ- CD/DVD,σε συνεργασία με την Greenfence – MetalLogic S.A.

Οι δύο ειδικοί κάδοι συλλογής είναι τοποθετημένοι στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας & Δ. Μόσχα), στον όροφο -2 στην είσοδο του parking.

Οι πολίτες θα μπορούν να απορρίπτουν στον έναν κάδο ακτινογραφικά φιλμ και στο δεύτερο CD,USB στικ και κάρτες μνήμης (USB Memory Sticks & Memory Cards), κάρτες Sim των κινητών και πιστωτικές κάρτες.

Διαδικασία ανακύκλωσης
Η Greenfence -MetalLogic S.A. αναλαμβάνει τη συλλογή των υλικών από τους κάδους Εμπιστευτικής Καταστροφής, απομακρύνει τον άργυρο από τις ακτινογραφίες, απομαγνητίζει ή καταστρέφει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μετά τη διαδικασία προβαίνει στην ανακύκλωση των υπολειμμάτων.

Σημειώνεται ότι οι κάδοι συλλογής είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, με εξελιγμένους μηχανισμούς κλειδώματος, συμμορφούμενοι με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Η Greenfence -MetalLogic S.A. εξασφαλίζει ότι το υλικό θα καταστραφεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές προστασίας και ασφάλειας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…