Άρθρο Localit 09 Δεκεμβρίου, 2020

Ιωάννινα: Μάσκες από τους πρόσφυγες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πεντακόσιες υφασμάτινες μάσκες προσέφεραν στον ΟΚΠΑΠΑ η ομάδα προστασίας της υγείας της INTERSOS HELLAS και ωφελούμενοι του προγράμματος ΕΣΤΙΑ που φιλοξενούνται στην δομή της Αγίας Ελένης.

Η παράδοση έγινε στο χώρο του Δημαρχείου με τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ να απευθύνουν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά.

«Είναι μία προσφορά που έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά σ΄ αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Οι μάσκες που παραλαμβάνουμε θα διατεθούν σε ωφελούμενους του ΟΚΠΑΠΑ και άλλων δομών του Οργανισμού. Ευχαριστούμε για την προσφορά και για την αλληλεγγύη η οποία είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε το δύσκολο διάστημα που διανύουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου ευχαρίστησε για την προσφορά η οποία προέρχεται από ανθρώπους που άφησαν τις πατρίδες τους και πέρασαν πολλές και μεγάλες δυσκολίες.

«Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί προβαίνουν σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν την προσφορά που έλαβαν στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Πάνου.

Σημείωσε δε ότι οι δομές του ΟΚΠΑΠΑ είναι ανοιχτές για όλες τις ευάλωτες ομάδες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια και συχνά στάθηκαν και δίπλα σε πρόσφυγες που διαβιούν στην περιοχή μας.

Πρόσφυγας που μετείχε στην εθελοντική δράση ευχαρίστησε τον Δήμο και τον ΟΚΠΑΠΑ και τους Έλληνες για την φιλοξενία που παρέχουν: «Η Ελλάδα είναι η χώρα της ελπίδας» είπε και ανέφερε πως στην πανδημία πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική απεργία, αύριο, στους δήμους

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχεται αύριο, Τρίτη 24 Μαΐου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρόδος: Ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των δυνάμεων πυρόσβεσης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σημαντική ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των δυνάμεων πυρόσβεσης ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου και στοχευμένες…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων σε Χίο και Κεφαλονιά

Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) στη Χίο και την Κεφαλονιά…