Άρθρο Localit 02 Αυγούστου, 2019

Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής θα αναλάβει πρωτοβουλίες για ένα ευρωπαϊκό, σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα εξετάσεων οδήγησης

Στις άμεσες και μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να επιτευχθεί η άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί με τις εξετάσεις οδήγησης, αναφέρθηκε ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του χθες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε ότι απαιτούνται συγκεκριμένα  βήματα και παρεμβάσεις προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να δοθεί λύση για 100.000 πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται στην αναμονή για να αποκτήσουν δίπλωμα.

Μεταξύ άλλων έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει στην αύξηση των επιτροπών προκειμένου να αποσυμφορηθεί η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ζήτησε ταυτόχρονα να καταθέσουν τις προτάσεις τους προκειμένου να υιοθετηθεί  ένα  ευρωπαϊκό, σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα εξετάσεων οδήγησης.

Ο Γ. Πατούλης συμπλήρωσε ότι ο κλάδος τους έχει αδικηθεί και τόνισε:
«Η Περιφέρεια Αττικής θα αλλάξει. Θα είναι μία Περιφέρεια του πολίτη για τον πολίτη. Το 2019 βάζουμε τις βάσεις προκειμένου και τα επόμενα τα χρόνια να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για την μετάβαση στην νέα εποχή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράξη αλληλεγγύης από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη: Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου σε ασθενή

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας, προχώρησε…

Ενδιαφέρουν 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για…

Ενδιαφέρουν 26 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Σκύδρας: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» με συλλογή τροφίμων

Δράση αλληλεγγύης με τίτλο «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» υλοποιεί και φέτος ο Δήμος Σκύδρας, ενόψει…