Άρθρο Localit 06 Απριλίου, 2026

Πράξη αλληλεγγύης από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη: Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου σε ασθενή

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας, προχώρησε στη δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου σε ωφελούμενο ασθενή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής στήριξης του Δήμου και αποσκοπεί στην ενίσχυση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ανταποκρινόμενη σε πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Το αναπηρικό αμαξίδιο παρέδωσαν ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης με την αρμόδια Αντιδήμαρχο, και αποτελεί μια συμβολική αλλά ουσιαστική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μαραγκάκης υπογράμμισε τη σημασία της έμπρακτης στήριξης των πολιτών:

«Η κοινωνική αλληλεγγύη δεν είναι απλώς μια λέξη, είναι πράξη καθημερινής ευθύνης. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που χρήζει στήριξης, με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. Η προσφορά αυτού του αναπηρικού αμαξιδίου είναι μια μικρή αλλά ουσιαστική πράξη φροντίδας, που εκφράζει τις αξίες της κοινωνικής συνοχής και της αλληλοβοήθειας που θέλουμε να χαρακτηρίζουν τον Δήμο μας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ρομπο-μαστορέματα» στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Ρέντη

Δωρεάν εργαστήρια ρομποτικής για παιδιά διοργανώνουν τον Ιούνιο οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη…

Ενδιαφέρουν 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: «Ποιος φροντίζει αυτόν που φροντίζει τους άλλους;»

Ημερίδα του Δήμου Κοζάνης για τη συμβουλευτική ψυχολογία, την εποπτεία και την ψυχοεκπαίδευση στον αθλητισμό.…

Ενδιαφέρουν 04 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: «Άθληση για Όλους» και αγώνες «Νίκη Μπακογιάννη»

Την τελετή λήξης των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» για την περίοδο 2025-2026 διοργανώνει ο Δήμος…