Άρθρο Localit 22 Μαρτίου, 2021

Έβρος: Αιτήσεις χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για αποκατάσταση κτιρίων που επλήγησαν

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες της 11ης-12ης Ιανουαρίου και της 1ης Φεβρουαρίου σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία, εντός τριών μηνών μετά τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της εν λόγω εκδοθείσας ΚΥΑ, των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εσωτερικών και Υποδομών, αίτηση για τη διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο. Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο δήμος Αλεξανδρούπολης διευκρινίζει ότι το έργο της αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες που έπληξαν τις κοινότητες Άβαντος, Λουτρού, Άνθειας, Καβησού, Πέπλου και Φερών, αναλαμβάνει η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος. Επί του διαδικαστικού, ο ιδιοκτήτης που έχει πληγεί από τις εν λόγω πλημμύρες θα πρέπει να συνοδεύει την αίτηση για τον έλεγχο και την έκδοση έκθεσης αυτοψίας του ακινήτου του, από τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, έως και τις 16 Ιουνίου 2021, στη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, Ναυαρίνου 28, Τ.Κ. 55131, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων σε Χίο και Κεφαλονιά

Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) στη Χίο και την Κεφαλονιά…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα τοιχογραφία στο Βύρωνα για την προσφυγιά και την ειρήνη

Το 2ο Vyronas Street Art Festival του Δήμου Βύρωνα, έρχεται το επόμενο  Σαββατοκύριακο 28 &…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το τρένο για το δρομολόγιο: «Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη! Οδηγός ο αριθμός 100! » ξεκινά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9-11 ετών να επιβιβαστούν στο τρένο για το…