22 Οκτωβρίου, 2021

Εγκατάσταση GPS στο στόλο αυτοκινήτων του Δήμου Ασπροπύργου

Σύστημα ηλεκτρονικού εντοπισμού GPS (Global Positioning System) εγκαθιστά στα 94 δημοτικά αυτοκίνητα που διαθέτει, ο Δήμος Ασπροπύργου, ξεκινώντας με το υπηρεσιακό όχημα του δημάρχου Ν. Μελετίου.

Το GPS θα δίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου το στίγμα των οχημάτων, αυξάνοντας την ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού που τα κινεί, την ασφάλεια των ίδιων των αυτοκινήτων έναντι κακόβουλων ενεργειών, την τήρηση του Κ.Ο.Κ.  και  την διαχείριση του κόστους καυσίμων, αποφεύγοντας την  όποια αλόγιστη χρήση των οχημάτων και συνεπώς την εξοικονόμηση πόρων.

«Προχωρήσαμε στον εκσυγχρονισμό διαχείρισης των οχημάτων του Δήμου μας με την εγκατάσταση GPS, αναβαθμίζοντας την πολιτική προστασία, τις ψηφιακές υπηρεσίες, την ασφάλεια στους εργαζόμενους μας αλλά και την ασφάλεια της ίδιας της δημόσιας περιουσίας. Εκμεταλλευόμαστε «τα καλά» της ψηφιακής εποχής και τα θέτουμε στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος», δήλωσε ο δήμαρχος Ν. Μελετίου.

«Εκμεταλλευόμενοι το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things) και τις νέες τεχνολογίες, πλέον  με το σύστημα GPS μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζουμε τη θέση του κάθε οχήματος με τη χρήση των Google Maps, την ταχύτητά του, τις φθορές του αλλά  και τις διαδρομές που εκτελεί καθημερινά. Η ασφάλεια αυξάνεται και η οργάνωση καθίσταται αποτελεσματικότερη για τις  υπηρεσίες, τους  εργαζόμενους και τους δημότες μας. 24 ώρες το 24ωρο πλέον έχουμε «ζωντανή εικόνα» και στα κινητά μας τηλέφωνα, έχοντας απόλυτο έλεγχο του στόλου μας», είπε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αειφόρου Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Ποιότητας,  και Αποδοτικότητας, και Αγροτικής Πολιτικής,  Ι. Νέζης, αρμόδιος για την αποπεράτωση του εν λόγω έργου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναβαθμίζεται ενεργειακά το 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων προσφέροντας πλέον καλύτερες…

Υπουργείο Εσωτερικών 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΣ: Έγκριση πρόσληψης  69 ατόμων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ σε ΝΠΙΔ της χώρας, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών η πρόσληψη  εξήντα εννέα (69) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού…

Ενδιαφέρουν 07 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαναλειτουργεί ο δημοτικός κινηματογράφος «Νέα Ελβετία»

Ο δημοτικός κινηματογράφος Βύρωνα “Νέα Ελβετία”  από αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, λειτουργεί  πλέον κανονικά. Ολοκληρώθηκαν από…