Άρθρο Localit 16 Απριλίου, 2021

 CULTURAL HIDRANT –Διαδικτυακή συνάντηση «Δημιουργικές ζυμώσεις» με τους κατοίκους του Χαλανδρίου

Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση «Δημιουργικές HIDRANT ζυμώσεις» στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος CULTURAL HIDRANT πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Απριλίου και ώρα 12.00–14.00 (μέσω zoom) και είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Χαλανδρίου.

Η πρώτη συνάντηση HIDRANT Yeast – Δημιουργικές ΗΙDRANT «ζυμώσεις» εντάσσεται στον άξονα «Δικτύωση στις Γειτονιές της Πόλης -Σχεδιάζοντας για και με τις κοινότητες».

Η πρώτη επαφή και «δημιουργική ζύμωση» των κατοίκων του Χαλανδρίου και φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με το έργο CULTURAL HIDRANT υλοποιείται μέσα από μια σειρά θεματικών συναντήσεων. Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν και τη «σπονδυλική στήλη» της στρατηγικής ενεργοποίησης και εμπλοκής της HIDRANT κοινότητας και έχουν χαρακτήρα ενός «συλλογικού καφέ».

Στόχος είναι, στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, τα μέλη της κοινότητας να οραματιστούν το Αδριάνειο Υδραγωγείο ως πολιτιστικό κεφάλαιο, ως υδάτινο πόρο και ως σημαντικό αστικό συντελεστή για τη συγκρότηση της τοπικής ταυτότητας τους και τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής ζωής τους. Τα αποτελέσματα από τις συζητήσεις καλούνται να επηρεάσουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του προγράμματος και να αποτυπωθούν στις χαρτογραφήσεις των αναγκών της HIDRANT κοινότητας.

Στην πρώτη αυτή διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με το Αδριάνειο Υδραγωγείο, θα γίνει συζήτηση για το Αδριάνειο ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, πηγή έμπνευσης, τοπόσημο και πόλο έλξης για τη γειτονιά του Χαλανδρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν συμπληρώνουν τη φόρμα εγγραφής εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSec0YRdqJeBAF-4YkCNJ4etTT6dfvUkTuacp4IpunNia_KM9g/viewform

Για να παρακολουθήσουν τη συνάντηση συνδέονται με τον παρακάτω σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/8199709534

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο 9,4% η καταγραφή ιδιοκτησιών στο Κτηματολόγιο στους δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου

Πολύ χαμηλή είναι η προσέλευση των  δημοτών στο Κτηματολόγιο για να δηλώσουν τις ιδιοκτησίες τους…

Ρεπορτάζ 26 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νομοσχέδιο προβλέπει την κάλυψη από τους δήμους λειτουργικών αναγκών Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής

Με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «Ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων…

Ρεπορτάζ 25 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΕ ΟΤΑ: Τι ζήτησε και τι πήρε από ΥΠΕΣ και ΚΕΔΕ

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα αγωνιστεί και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να σταματήσει…