Άρθρο Localit 19 Οκτωβρίου, 2021

Οικονομική ενίσχυση σε φοιτητές σχολών εκτός Αττικής από τον Δήμο Ασπροπύργου

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ασπροπύργου θα ενισχύσει οικονομικά τους φοιτητές εκείνους που έχουν χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και εισήχθησαν σε σχολές εκτός Αττικής, γεγονός που καθιστά δυσβάσταχτο για την οικογένειά τους το κόστος διαμονής και φοίτησης.

«Με γνώμονα τη σημασία της Ανώτατης Εκπαίδευσης για τους νέους και τις νέες της πόλης, την καλλιέργεια και την πρόοδό τους, ώστε να επηρεάσουν καταλυτικά το μέλλον του Ασπρόπυργου και της Ελλάδας, συνεχίζεται το πρόγραμμα υποστήριξης της συμμετοχής των φοιτητών στις σπουδές τους, με οικονομική ενίσχυση σε μια δύσκολη χρονική περίοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η δημοτική Αρχή.

Έτσι, ο Δήμος θα ενισχύσει και φέτος φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, οι οποίοι πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2021. Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι δημότες του Ασπρόπυργου και οι σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες εισήχθησαν, να εδρεύουν εκτός της Περιφέρειας Αττικής.

Οι ίδιοι οι φοιτητές ή μέλη της οικογένειάς τους, θα μπορούν να απευθυνθούν με ραντεβού στο γραφείο του αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ώστε να παραλάβουν την αίτηση για την οικονομική ενίσχυση και τον πίνακα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου (1-30/11).

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας συστήνει ο Δήμος Κορυδαλλού

Στη σύσταση Ομάδας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, προχωρά ο Δήμος Κορυδαλλού. Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες…

Ρεπορτάζ 30 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψαρά: Πασχαλινά καλάθια στις γιαγιάδες και τους παππούδες του νησιού

Με πολύ μεράκι, όρεξη και κυρίως αγάπη, ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ετοίμασε για το…

Ρεπορτάζ 30 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γρεβενά: Στα μπλε το Δημαρχείο και το Ρολόι της πόλης για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Στα Γρεβενά, το βράδυ της 29ης Απριλίου, το Δημαρχείο και το ιστορικό Ρολόι της πόλης,…