Άρθρο Localit 24 Νοεμβρίου, 2017

Υποτροφίες για σπουδές στο ΕΑΠ προσφέρει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Υποτροφία σε 30 δημοσίους υπαλλήλους για σπουδές σε προπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), προσφέρει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η υποτροφία αφορά το προπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Διοίκηση (ΔΗΔ)», το οποίο είναι τετραετές και θα ξεκινήσει στο εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Βάσει προγραμματικής συμφωνίας ανάμεσα στο υπουργείο και το ΕΑΠ, η προσφορά της υποτροφίας είναι σε ποσοστό 50% επί των διδάκτρων σε τριάντα υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) του δημοσίου τομέα που θα σημειώσουν την καλύτερη επίδοση (μέσος όρος συνολικής βαθμολογίας) στις θεματικές ενότητες που απαιτούνται κατ’ έτος για την απόκτηση πτυχίου σε τέσσερα έτη.

Την προγραμματική συμφωνία υπέγραψαν χθες  η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και ο πρόεδρος του ΕΑΠ, Βασίλης Καρδάσης, σε εφαρμογή του άρθρου 42 ν. 4369/2016, αναφορικά με την υλοποίηση προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…