Άρθρο Localit 05 Οκτωβρίου, 2015

Ξεκίνησε η Εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων στο Δήμο Αχαρνών

ανταλλαγή βιβλίωνΜε σύνθημα «Αγαπάμε το βιβλίο και το αφήνουμε… να ταξιδέψει, ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, η εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων, στο Δήμο Αχαρνών, στη Δημοτική Πινακοθήκη  «Χρήστος Τσεβάς» ( Λιοσίων 18).

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να ανταλλάξουν τα βιβλία τους με άλλα, θα μπορούν να το κάνουν, μέχρι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 καθημερινά και από τις 16.00 έως τις 20.00 το Σάββατο.

Το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης και Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου, που διοργανώνει τη δράση, καλεί τους πολίτες, να συμμετέχουν στην εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων, που γίνεται με στόχο να  ενθαρρυνθούν μικροί και μεγάλοι στην ανταλλαγή βιβλίων και να συμμετέχουν ενεργά στο «ταξίδι» του βιβλίου από αναγνώστη σε αναγνώστη.

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 10 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι και δράσεις

Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια ανοιχτή γιορτή για παιδιά και…

Με μια ματιά 08 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε στη Λαμία το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λαμία το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος, που συγκέντρωσε και φέτος το…

Με μια ματιά 31 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ναύπακτος γιόρτασε την ολοκλήρωση των έργων στο Ενετικό Λιμάνι

Αποδόθηκαν στην πόλη και τους πολίτες τα ολοκληρωμένα έργα συντήρησης, αποκατάστασης, στερέωσης και ανάδειξης του…