Άρθρο Localit 05 Οκτωβρίου, 2015

Ξεκίνησε η Εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων στο Δήμο Αχαρνών

ανταλλαγή βιβλίωνΜε σύνθημα «Αγαπάμε το βιβλίο και το αφήνουμε… να ταξιδέψει, ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, η εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων, στο Δήμο Αχαρνών, στη Δημοτική Πινακοθήκη  «Χρήστος Τσεβάς» ( Λιοσίων 18).

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να ανταλλάξουν τα βιβλία τους με άλλα, θα μπορούν να το κάνουν, μέχρι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 καθημερινά και από τις 16.00 έως τις 20.00 το Σάββατο.

Το Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης και Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου, που διοργανώνει τη δράση, καλεί τους πολίτες, να συμμετέχουν στην εβδομάδα ανταλλαγής βιβλίων, που γίνεται με στόχο να  ενθαρρυνθούν μικροί και μεγάλοι στην ανταλλαγή βιβλίων και να συμμετέχουν ενεργά στο «ταξίδι» του βιβλίου από αναγνώστη σε αναγνώστη.

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Με μια ματιά 09 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στον Άγιο Μηνά Δεσφίνας το υποβρύχιο αξιοθέατο του Δήμου Δελφών

Στο επόμενο στάδιο περνά το έργο δημιουργίας ελεύθερου τεχνητού υποβρύχιου αξιοθέατου στον Δήμο Δελφών, μετά…