Άρθρο Localit 30 Ιουλίου, 2013

Ξεκίνησαν τα ασφαλιστικά μέτρα από τους σχολικούς φύλακες

sxolikoifylΜε την επίδοση των διαπιστωτικών πράξεων, σύμφωνα με τις οποίες τίθενται σε διαθεσιμότητα οι σχολικοί φύλακες, ενεργοποιήθηκε και η διαδικασία κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων.

Ήδη από χθες Δευτέρα 29 Ιουλίου ξεκίνησαν να καταθέτουν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων οι εργαζόμενοι.

Μια από τις πρώτες περιπτώσεις εργαζομένων που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα είναι εκείνη του Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Οι αιτήσεις θα γίνονται ανά δήμο, ενώ  ήδη από χθες έχουν εκδοθεί σχετικές οδηγίες και από την ΠΟΕ –ΟΤΑ.

Προσφυγή αναμένεται να ασκηθεί και από τους δημοτικούς αστυνόμους. Με την ενεργοποίηση του νέου θεσμικό πλαισίου οι εργαζόμενοι θα επιχειρήσουν να κριθεί στο ΣτΕ, αντισυνταγματικός ο νόμος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…