Άρθρο Localit 14 Φεβρουαρίου, 2022

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας

«Το νέο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους ιππείς και φίλους της ιππασίας σε όλη τη χώρα», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας κατά την έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Ιππικού κέντρου Ανδραβίδας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, που θα μεταμορφώσει το Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας, σε ένα σύγχρονο κέντρο, αντάξιο της πολιτιστικής, ιστορικής και αθλητικής κληρονομιάς της πόλης της Ανδραβίδας που είναι συνυφασμένη με τους ιππείς και το άλογο.

«Αναβαθμίζουμε και δίνουμε πνοή σε έναν χώρο με μεγάλη ιστορική αξία, σε έναν χώρο που αποτελεί σύμβολο για τον Δήμο μας, αλλά και για όλη την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα. Είναι καθήκον μας να παραδώσουμε στους δημότες ένα σύγχρονο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας. Κάνουμε πράξη την δέσμευσή μας!», πρόσθεσε  ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου», τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους πολίτες της Αθήνας, παρουσίασε σήμερα ο Κ. Μπακογιάννης

Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου» του Δήμου Αθηναίων, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που καταγράφει τα αιτήματα των…

Ρεπορτάζ 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Οι ενεργειακές κοινότητες εργαλείο βιώσιμης μετάβασης και αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας

Η ανάπτυξη των ενεργειακών κοινοτήτων και ο ρόλος τους στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης ήταν…

Ρεπορτάζ 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημόσιο: 17.942 μόνιμες προσλήψεις το 2023-Τον Μάρτιο μέσω ΑΣΕΠ ο μεγάλος διαγωνισμός

Στις 17.942 ανέρχονται οι μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο το 2023 που ενέκρινε την Τρίτη 27…