Άρθρο Localit 16 Σεπτεμβρίου, 2018

Βρετανία: Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ζητά δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ζήτησε να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit, προειδοποιώντας ότι η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με κίνδυνο συντριβής αν αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς την επίτευξη συμφωνίας με τις Βρυξέλλες.

Σε στήλη του που δημοσιεύτηκε αργά το Σάββατο στην εφημερίδα Observer, ο Καν δήλωσε ότι ο χρόνος “τελειώνει πολύ γρήγορα “, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι δείχνει απροετοίμαστη και χωρίς να διαθέτει τη γνώση και την ικανότητα.

Η αποτυχία επίτευξης μιας συμφωνίας με τις Βρυξέλλες, ή μιας κακής συμφωνίας, μπορεί να έχει αποτέλεσμα των απώλεια 500.000 θέσεων εργασίας και να οδηγήσει σε νοσοκομείο χωρίς αρκετό προσωπικό, να πλήξει τις επιχειρήσεις και την αστυνομία να χρειάζεται να προετοιμαστεί για κοινωνικές αναταραχές, προειδοποίησε.

“Δεν πιστεύω ότι η Μέι έχει την εντολή να τζογάρει τόσο απροκάλυπτα με την οικονομία και τον βιοπορισμό των ανθρώπων” υπογραμμίζει ο Καν, μέλος του Εργατικού Κόμματος και υπέρμαχος της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ένωση στο δημοψήφισμα του 2016.

Πηγή: ΑΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…