Άρθρο Localit 12 Απριλίου, 2020

Βρετανία: «Ευχαριστώ» από Μπόρις Τζόνσον στο προσωπικό του νοσοκομείου”Τους χρωστάω τη ζωή μου”

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου St Thomas στο Λονδίνο, όπου νοσηλεύεται, για τη φροντίδα που του παρέχουν ενώ αναρρώνει από την Covid-19.

«Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Τους χρωστάω τη ζωή μου», ανέφερε ο Τζόνσον σε σύντομη ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά χθες. Ο 55χρονος πολιτικός εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή με υψηλό πυρετό και πέρασε τρεις ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Την Πέμπτη μεταφέρθηκε και πάλι σε θάλαμο νοσηλείας. Παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με τo βρετανικό Press Association, ο Τζόνσον έχει μαζί του ένα τάμπλετ για να βλέπει ταινίες όπως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ενώ του αρέσει να λύνει σουντόκου. Κατά τη νοσηλεία του έχει λάβει χιλιάδες κάρτες με ευχές για γρήγορη ανάρρωση και καθημερινές επιστολές από τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…