Άρθρο Localit 24 Ιανουαρίου, 2014

Βραβεία για τη μεταφορά βέλτιστων πρακτικών στη διαχείριση κινητικότητας και μεταφορών

ecomm2014Τα  Βραβεία για τη μεταφορά βέλτιστων πρακτικών στη διαχείριση της κινητικότητας και των μεταφορών για το 2014 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για τη Διαχείριση της Κινητικότητας (EPOMM). Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων είναι η 15η Φεβρουαρίου.

Οι υποψήφιοι φορείς για τα βραβεία 2014,  θα πρέπει να επιδείξουν εμπειρία μεταφοράς τεχνογνωσίας σε άλλους οργανισμούς ή υιοθέτησης βέλτιστων πρακτικών από άλλες οργανώσεις.

Οι νικητές  θα κληθούν να παρουσιάσουν τις δράσεις τους στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Διαχείριση της Κινητικότητας, στη Φλωρεντία τον προσεχή Μάιο.

Ένας από τους βασικούς στόχους της EPOMM είναι η υποστήριξη των ανταλλαγών και της μάθησης στο ζήτημα της διαχείρισης της κινητικότητας μεταξύ φορέων των ευρωπαϊκών χωρών.

Πληροφορίες: Ιστοσελίδα EPOMM: http://www.epomm.eu/index.php?id=2697

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…