Άρθρο Localit 11 Ιουνίου, 2024

Βόρεια Τζουμέρκα: Προληπτικός καθαρισμός των δεξαμενών ύδρευσης από τον Δήμο

Σε προληπτικό καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης σε όλες τις κοινότητες προχωρά αυτό το διάστημα ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, όπως ενημερώνει, έχοντας ως γνώμονα την παροχή καθαρού και ποιοτικού νερού σε κατοίκους και επισκέπτες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, “ειδικό συνεργείο καθαρισμού προχωρά στην απομάκρυνση άμμου, ιλύος, αλγών, αλάτων και κάθε είδους καθιζήσεων, που υπάρχουν στον πυθμένα και τα τοιχώματα των δεξαμενών, οι οποίες  απολυμαίνονται πριν την πλήρωσή τους εκ νέου”.

Ο καθαρισμός των δεξαμενών γίνεται σταδιακά με την επίβλεψη της διαδικασίας από τον αντιδήμαρχο Παντελή Βλάχο, που έχει τον έλεγχο και την εποπτεία για θέματα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων στην επικράτεια του Δήμου, σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων.

«Για την εκτέλεση των εργασιών είναι αναγκαίες  προσωρινές, ολιγόωρες διακοπές στην υδροδότηση των οικισμών, η ακριβής διάρκεια των οποίων θα εξαρτάται από το είδος των απαιτούμενων, ανά περίπτωση, εργασιών. Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων διαβεβαιώνει  ότι καταβάλλεται προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των καταναλωτών και ευχαριστεί για την κατανόηση», καταλήγει στην ανακοίνωσή του προς τους δημότες του.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βέροια: Αποκαθίστανται οι ζημιές από το μπουρίνι

Τις «πληγές» που προκάλεσε το δυνατό μπουρίνι στη Βέροια αποκαθιστούν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και…

Ρεπορτάζ 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων στον Δήμο Αμφιλοχίας

Τη δυνατότητα ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων και λευκών ειδών που δεν χρησιμοποιούνται, έχουν πλέον οι κάτοικοι…

Ρεπορτάζ 14 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δενδροφύτευση σε σχολεία του Πειραιά

Στη φύτευση 150 δένδρων σε σχολεία του Πειραιά προχώρησε ο Δήμος της πόλης, συμμετέχοντας στη…