Άρθρο Localit 05 Μαΐου, 2022

Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά στο Ωραιόκαστρο

Στον βανδαλισμό  παιδικής χαράς που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου στο Ωραιόκαστρο προχώρησαν άγνωστοι, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές σε παιχνίδια, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος της περιοχής.

Η δημοτική αρχή με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών προχώρησε άμεσα στη σφράγιση της συγκεκριμένης παιδικής χαράς μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Παράλληλα, με εντολή του δημάρχου , Παντελή Τσακίρη, ενημερώθηκε για το περιστατικό του βανδαλισμού το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου και θα κατατεθεί μήνυση.

Ο κ. Τσακίρης έδωσε επίσης εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου να πραγματοποιηθεί αυτοψία στις παιδικές χαρές του Δήμου και να γίνουν έλεγχοι για την ορθή και ασφαλή λειτουργία των παιχνιδιών.

Εκτιμάται ότι οι  δράστες προχώρησαν στον βανδαλισμό της παιδικής χαράς  κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ωρου. Μεταξύ άλλων, αφαίρεσαν βίδες από παιχνίδια και προκάλεσαν φθορές σε ξύλινες κατασκευές.

Η δημοτική αρχή, εκφράζει τη λύπη και την δυσαρέσκειά της για το περιστατικό και δηλώνει πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν άμεσα με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 2313304000, στην περίπτωση που διαπιστώνουν φθορές σε παιδικές χαρές, ώστε να λαμβάνονται άμεσα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών που τις χρησιμοποιούν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Οκτωβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτιά προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο ιστορικό κτίριο του δημαρχείου Σερβίων

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής  στο ιστορικό κτίριο του δημαρχείου Σερβίων. Με την άμεση…

Ρεπορτάζ 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου», τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους πολίτες της Αθήνας, παρουσίασε σήμερα ο Κ. Μπακογιάννης

Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου» του Δήμου Αθηναίων, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που καταγράφει τα αιτήματα των…

Ρεπορτάζ 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Οι ενεργειακές κοινότητες εργαλείο βιώσιμης μετάβασης και αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας

Η ανάπτυξη των ενεργειακών κοινοτήτων και ο ρόλος τους στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης ήταν…