Άρθρο Localit 31 Μαΐου, 2021

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δέλτα στο πλαίσιο της «Συμμαχίας Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της ΚΕΔΕ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, παραδόθηκαν στον Δήμο Δέλτα, στο πλαίσιο της «Συμμαχίας Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της ΚΕΔΕ με τη «My Market».

«Η έμπρακτη στήριξη της ΚΕΔΕ είναι πολύ σημαντική και λαμβάνει ιδιαίτερη αξία αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Στο Δήμο Δέλτα μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο υποστηρίζουμε τις ανάγκες ευάλωτων οικογενειών και ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Ευχαριστούμε τα «My Market»,  τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για την πολύ σημαντική υποστήριξη», τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης. H παραλαβή των τροφίμων έγινε από τον Δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας  παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΕΔΕ, Γιάννη Καραγιάννη.

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ”My Market” και την ΚΕΔΕ που συμβάλει στο έργο μας για την βοήθεια πολιτών που έχουν ανάγκη της στήριξης μας», τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας Βούλα Ελευθεριάδου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού Δήμου Παύλου Μελά στο Πάρκο Τζένη Καρέζη

Το 4ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν αξιολόγηση σχολικής ετοιμότητας στην Ηγουμενίτσα

Νέα δράση αξιολόγησης «Σχολικής Ετοιμότητας» για παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄Δημοτικού το επόμενο…

Ρεπορτάζ 02 Ιουνίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη- Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Νοιαζόμαστε, συζητάμε, αναλαμβάνουμε δράση!

Θεωρητικοί προβληματισμοί και πρακτικές δράσεις συνδυάζονται στην εκδήλωση που ετοιμάζουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα…