Άρθρο Localit 24 Μαρτίου, 2017

Το ΥΠΕΣ ζητά από τους δήμους στοιχεία για τους απλήρωτους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους δήμους της χώρας μέχρι τη Δευτέρα να αποστείλουν στοιχεία για   τυχόν καθυστερήσεις που υπάρχουν στην καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών σε εργαζόμενούς τους, οι οποίοι απασχολούνται στον τομέα καθαριότητας με παράταση των συμβάσεων εργασίας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τα στοιχεία, όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, ζητούνται με αφορμή σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτίνας Θ. Μεγαλοοικονόμου.

Σημειώνεται ότι για την παροχή των στοιχείων καταρτίστηκε από το υπουργείο πρότυπος πίνακας, ο οποίος πρέπει να συμπληρωθεί μόνο από τους δήμους για τους οποίους συντρέχει η ανωτέρω περίπτωση και να τον αναρτήσουν  στον ειδικό διαδικτυακό τόπο συλλογής των στοιχείων που αφορούν θέματα του προσωπικού Τ.Α. του υπουργείου https://aftodioikisi.ypes.gr.

Ο προς συμπλήρωση πρότυπος πίνακας θα πρέπει να αντληθεί από κάθε φορέα μόνο από τους κάτωθι διαδικτυακούς τόπους και όχι από άλλους προς αποφυγή τυχόν αλλοίωσής του :

– ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ (θέση Υπουργείο/Έγγραφα, http://www.ypes.gr/el/Ministry/eggrafa/ )

– ειδικός διαδικτυακός τόπος του ΥΠΕΣ που αφορά στο προσωπικό Τ.Α. (θέση Προσωπικό Τοπικής Αυτοδιοίκησης/Άντληση Αρχείων: https://aftodioikisi.ypes.gr )

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλάτσι: Αγορά οικοπέδου από τον Δήμο για δημιουργία παιδικής χαράς

Αγοράστηκε από τον Δήμο Γαλατσίου, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, το οικόπεδο στη συμβολή των…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρτα: Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων στον Δήμο

Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων (Βιοαποβλήτων) στον Δήμο Αρταίων. Η νέα επέκταση στις Κεραμάτες,…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Δήμο Μυτιλήνης

Στην εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, θα προχωρήσει ο Δήμος Μυτιλήνης, στο πλαίσιο ενίσχυσης…