Άρθρο Localit 20 Μαΐου, 2020

Το Ταμείο Ανάκαμψης θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ, δήλωσε ο Επίτροπος Πάολο Τζεντιλόνι

«Το Ταμείο Ανάκαμψης, στο τέλος, θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ», δηλώνει στην Rai ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, Πάολο Τζεντιλόνι.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος σε δηλώσεις του στο κανάλι Rai tre, της ιταλικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόνισε ότι «στο τέλος, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης θα πλησιάσει το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ».

«Ας μην ξεχνάμε ότι το Ταμείο αυτό θα προσφέρει επιχορηγήσεις αλλά και δάνεια με χαμηλά επιτόκια», πρόσθεσε ο Τζεντιλόνι, σύμφωνα με τον οποίο η χθεσινή γαλλογερμανική συμφωνία επί του θέματος, αποτελεί «γεγονός χωρίς προηγούμενο».

Ο αρμόδιος Επίτροπος υπογράμμισε, τέλος, ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να χορηγηθούν «το γρηγορότερο δυνατό» και ότι «οι τελικές αποφάσεις θα συνδέονται , φυσικά, με τους στόχους που πρόκειται να θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…