Άρθρο Localit 04 Σεπτεμβρίου, 2023

Tο πρώτο πάρκο σκύλων, απέκτησε η Άρτα

Το πρώτο εξοπλισμένο «Δημοτικό Πάρκο Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων» απέκτησε η Άρτα. Το νέο έργο της Δημοτικής Αρχής βρίσκεται στο Παραποτάμιο Πάρκο (στο δρόμο προς Βλαχέρνα) και εγκαινιάστηκε το προηγούμενο διάστημα.

Πρόκειται για έναν ειδικό, περιφραγμένο χώρο, χωρισμένο σε δύο μέρη: ένα για μεγαλόσωμα και ένα για μικρόσωμα σκυλιά, τα οποία μέσα στην περιφραγμένη έκταση, μπορούν με ασφάλεια να παίζουν ελεύθερα, να εκτονώνονται και να ασκούνται στις ειδικές κατασκευές που είναι τοποθετημένες στον χώρο. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με περίφραξη περιλαμβάνει και ξύλινες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία).

Ο καθαρισμός του πάρκου θα είναι τακτικός και στον χώρο υπάρχει βρύση και καλαθάκια για την περισυλλογή των ακαθαρσιών των σκύλων.

Υπενθυμίζεται ότι στο επίσημο site του Δήμου, (https://www.arta.gr/katafygio-adespoton-zoon) υπάρχει και η δυνατότητα γνωριμίας με αδεσποτάκια που φιλοξενούνται από τον Δήμο και ψάχνουν το νέο τους σπίτι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 02 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Β. Κικίλιας: Ενισχύουμε την πρόληψη με το νέο νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία

Η ενίσχυση της πρόληψης τίθεται στο επίκεντρο του νέου σχεδίου νόμου για την Πολιτική Προστασίας,…

Ρεπορτάζ 01 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο θερμότερος Νοέμβριος τα τελευταία 15 χρόνια σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Κρήτη και νησιά Αιγαίου

Η μέση τιμή των μέγιστων ημερήσιων θερμοκρασιών τον φετινό Νοέμβριο κυμάνθηκε σε ακραία υψηλά επίπεδα…

Ρεπορτάζ 01 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι αεροψεκασμοί στο Σέιχ Σου για τον περιορισμό της πευκοκάμπιας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα οι αεροψεκασμοί στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης για τον περιορισμό του…