Άρθρο Localit 31 Αυγούστου, 2022

Το 2ο Digital Beach Summit στην Πρέβεζα 1&2 Σεπτεμβρίου

Τις νέες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν στην post covid εποχή συναντά το 2ο Digital Beach Summit που ανοίγει και φέτος τις πύλες του στην παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας. Το επιτυχημένο Συνέδριο που πραγματοποιείται μοναδικά όχι απλά σε μία παραλία αλλά στην μεγαλύτερη παραλία της Ευρώπης , μία πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας, συνεχίζει και φέτος με εμπλουτισμένη θεματολογία και συζητήσεις για τα μεγάλα θέματα της ψηφιακής εποχής.

Όπως τονίζεται ενόψει της διοργάνωσης: «Οι ψηφιακές ανάγκες γίνονται όλο και περισσότερες. Στο σπίτι, την δουλειά, την κοινωνία, την δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση. Τα πεδία επίσης πολλά: Εκπαίδευση, περιβάλλον, τουρισμός, πράσινη ανάπτυξη, συνδεσιμότητες και δίκτυα, smart cities, ηλεκτροκίνηση και βέβαια σε ένα πλαίσιο που καλείται να ισχυροποιήσει το φιλόδοξο πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 για μία Ελλάδα με καινοτομία και βλέμμα στο μέλλον.

Υπουργοί, στελέχη εξειδικευμένων επιχειρήσεων , ειδικοί αξιωματούχοι της δημόσιας και τοπικής αυτοδιοίκησης επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ψηφιακή μετάβαση συζητούν, δίνουν απαντήσεις και προτείνουν λύσεις για ότι μας απασχολεί».

Το Συνέδριο πραγματοποιείται και φέτος με οργανωτή τον Δήμο Πρέβεζας στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου και είναι ανοιχτό για το κοινό ενώ θα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθούν σε  livestreaming από την ιστοσελίδα https://digitalbeachsummit.com

«Eνα Συνέδριο μοναδικό στο είδος του καθώς διεξάγεται στην υπέροχη αμμουδιά του Μονολιθίου με εκπληκτική θέα στον Αμβρακικό και συνδυάζει green and digital συνθήκες , όπως δηλαδή αρμόζει σε ένα σύγχρονο μέλλον» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το Συνέδριο αγκάλιασαν και φέτος δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς επίσης και της ΚΕΔΕ και του ΕΟΤ.

Το πρόγραμμα του 2ου Digital Beach Summit

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 08 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για ασφαλείς και ανθεκτικούς Δήμους στην Κεντρική Μακεδονία

Με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), σε συνεργασία με τον Δήμος Ωραιοκάστρου, την…

Ενδιαφέρουν 07 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα για το Αστικό Περιβάλλον στον Ασπρόπυργο

Ημερίδα με τη συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης για την ασφάλεια και την πιστοποίηση Υποδομών και Κοινόχρηστων…

Ενδιαφέρουν 05 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπεγράφη η ΚΥΑ για το Πρόγραμμα «Απόλλων» – Ακολουθεί η ένταξη των ΟΤΑ

Στην υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ- ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/146871/3297 ΦΕΚ 7196/Β/31-12-2025) για την έναρξη του Προγράμματος…