Άρθρο Localit 14 Οκτωβρίου, 2019

Την προσέλκυση ευρωπαϊκών κονδυλίων αναζητούν οι δήμαρχοι Μαραθώνα και Ωρωπού

Με στόχο την, από κοινού αναζήτηση και προσέλκυση ευρωπαϊκών κονδυλίων για αναπτυξιακά έργα, καθώς και την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τους δήμους τους, οι δήμαρχοι Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας και Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις.

Τόπος συνάντησης το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στον Βαρνάβα Αττικής, όπου επισφραγίστηκε η πρόθεση αμφοτέρων των δήμαρχων «να συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα τέτοιου είδους συναντήσεις».

«Είμαστε βέβαιοι πως Ωρωπός και Μαραθώνας μπορούν πια να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο αξίζουν και δικαιούνται στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Αττικής και όχι μόνο» αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση οι δύο δήμαρχοι, διαπιστώνοντας ταύτιση απόψεων και συμφωνία σε όλα τα ζητήματα, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο των εν λόγω όμορων περιοχών δικαιοδοσίας τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 25 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλεια 2026: 30 χρόνια πολιτισμού στο Ηράκλειο Αττικής

Ο πολιτιστικός θεσμός του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηράκλεια» συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας. Από τις…

Με μια ματιά 24 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η 9η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών στον Τύρναβο

Ο Δήμος Τυρνάβου συμμετείχε στη συνδιοργάνωση της 9ης Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών, μαζί με την Περιφέρεια…

Με μια ματιά 21 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζαχάρως: Δράση αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών

«Γεμίζουμε Τσάντες με Αγάπη» είναι ο τίτλος της δράσης αλληλεγγύης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ζαχάρως,…