Άρθρο Localit 14 Οκτωβρίου, 2019

Την προσέλκυση ευρωπαϊκών κονδυλίων αναζητούν οι δήμαρχοι Μαραθώνα και Ωρωπού

Με στόχο την, από κοινού αναζήτηση και προσέλκυση ευρωπαϊκών κονδυλίων για αναπτυξιακά έργα, καθώς και την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τους δήμους τους, οι δήμαρχοι Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας και Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις.

Τόπος συνάντησης το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στον Βαρνάβα Αττικής, όπου επισφραγίστηκε η πρόθεση αμφοτέρων των δήμαρχων «να συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα τέτοιου είδους συναντήσεις».

«Είμαστε βέβαιοι πως Ωρωπός και Μαραθώνας μπορούν πια να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο αξίζουν και δικαιούνται στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Αττικής και όχι μόνο» αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση οι δύο δήμαρχοι, διαπιστώνοντας ταύτιση απόψεων και συμφωνία σε όλα τα ζητήματα, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο των εν λόγω όμορων περιοχών δικαιοδοσίας τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 21 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Αιγάλεω τίμησε την πρωταθλήτρια ξιφασκίας Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου

Ο Δήμος Αιγάλεω τίμησε την αθλήτρια ξιφασκίας Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου,  με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού…

Με μια ματιά 13 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Αρχιτεκτονική για παιδιά» στην Κοζάνη

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αρχιτεκτονική για παιδιά» ξεκινά την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026…

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…