Άρθρο Localit 21 Οκτωβρίου, 2016

Την ενίσχυση των δομών υγείας στην περιοχή ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά

giatrosΤην ενίσχυση των δομών υγείας στην περιοχή, καθώς και τη στελέχωση με προσωπικό του νοσοκομείου Χανίων ζητά, με ψήφισμά του, το δημοτικό συμβούλιο Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, το δημοτικό συμβούλιο ζητά τη δημιουργία μόνιμου τομέα ΕΚΑΒ με έδρα τον Δήμο Πλατανιά για τη μεταφορά των ασθενών, τη δημιουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, καθώς και την υποστήριξη όλων των περιφερειακών ιατρειών με εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό, την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού και λοιπού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του.

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου θα αποσταλεί στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και στον διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…