Άρθρο Localit 21 Νοεμβρίου, 2023

Θήβα: Τραπέζι για όλους «στρώνει» το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Πρωτοβουλία για τη συλλογή τροφίμων για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, υλοποιεί για μια ακόμη φορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων, ενόψει των Χριστουγέννων. Στόχος τα γιορτινά τραπέζια όλων των πολιτών, να μην στερούνται των βασικών αγαθών και όλοι ανεξαιρέτως να γιορτάσουν.

Στο πλαίσιο αυτό σε τρία σούπερ μάρκετ της Θήβας, έχουν τοποθετηθεί καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα προϊόντα.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22623-50603 και 22620-28613.

«Κάθε προσφορά, είτε μικρή είτε μεγάλη, έχει τεράστια αξία. Έχοντας ως «όπλο» την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά, κρατάμε όρθια την κοινωνία.  Και αυτά τα Χριστούγεννα, στρώνουμε το γιορτινό τραπέζι για τους συνανθρώπους μας. Ξέρουμε ότι θα σας έχουμε όλους αρωγούς σε αυτή την ιερή προσπάθεια!», αναφέρει εμφατικά στο κάλεσμά του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων.

Η «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…