Άρθρο Localit 16 Ιουνίου, 2023

Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων δικύκλων

Σε νέα επιχείρηση για την απομάκρυνση δικύκλων που βρίσκονταν παρατημένα σε δρόμους και πεζοδρόμια, αποτελώντας ρυπογόνες εστίες, προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Αυτή τη φορά η επιχείρηση οργανώθηκε στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, με τα συνεργεία να απομακρύνουν πάνω από 40 δίκυκλα που είχαν εγκαταλειφθεί ακόμη και σε ορισμένους από τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής, όπως οι Δελφών, Βασιλίσσης Όλγας, 28ης Οκτωβρίου, Μπότσαρη, Παπαναστασίου, Καρακάση και Κωνσταντινουπόλεως.

Ήδη από το κέντρο και τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνολικά 21 αντίστοιχων επιχειρήσεων, έχουν απομακρυνθεί περίπου 300 δίκυκλα. Θα ακολουθήσουν ανάλογες επιχειρήσεις και το επόμενο διάστημα, καθώς οι προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης για απελευθέρωση του δημόσιου χώρου, αποδέσμευση θέσεων στάθμευσης και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι διαρκείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…