Άρθρο Localit 24 Ιουνίου, 2020

Θα επιτρέπεται το κολύμπι στις παραλίες της Ν.Υόρκης την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Οι παραλίες στην Πόλη της Νέας Υόρκης θα είναι ανοιχτές για το κοινό ενόψει του εορτασμού της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, έχοντας μερικώς ανοίξει και τον περασμένο μήνα για το σαββατοκύριακο του εορτασμού της Ημέρας Μνήμης, ανέφερε χθες στο Twitter ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι οι παραλίες της πόλης θα ανοίξουν επισήμως την ερχόμενη εβδομάδα.

“Οι φήμες αληθεύουν: οι παραλίες της Πόλης της Νέας Υόρκης θα είναι ανοιχτές για κολύμπι την 1η Ιουλίου”, ανέφερε ο δήμαρχος.

Ο ντε Μπλάζιο επανέλαβε ότι οι πολίτες θα πρέπει να εφαρμόζουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και να καλύπτουν τα πρόσωπά τους στις παραλίες για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού που μέχρι αργά χθες το βράδυ είχε στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 121.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέος θεσμός επιβράβευσης της εκπαιδευτικής αριστείας από τον Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων καθιερώνει έναν νέο μόνιμο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης της εκπαιδευτικής αριστείας, με…

Ρεπορτάζ 07 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κοζάνης με τον Υπουργό Αθλητισμού για την αναβάθμιση του ΔΑΚ Κοζάνης

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Γιάννης Κοκκαλιάρης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού…

Ρεπορτάζ 05 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προχωρά το έργο αναβάθμισης της Μαρίνας στην Πάτρα

Η αναβάθμιση της Μαρίνας στην Πάτρα προχωρά με την άφιξη των νέων πλωτών εξεδρών, οι…