Άρθρο Localit 09 Μαΐου, 2019

Τεχνολογικές καινοτομίες για ασφαλή και πιο γρήγορα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα

«Παρέμβαση ιστορικών διαστάσεων» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, τα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, γιατί -όπως είπε- περιγράφουν «την πορεία την οποία θέλουμε να ακολουθήσει η ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της ΕΡΤ 1, είπε ότι «για την κυβέρνηση το κρίσιμο για όλο το επόμενο διάστημα είναι να επιμείνουμε στο ζήτημα του πολιτικού σχεδίου και της οικονομίας για την επόμενη στην κατεύθυνση της μείωσης της ανεργίας, των νέων σταθερών θέσεων εργασίας, της ανάπτυξης της οικονομίας για το σύνολο της κοινωνίας και όχι για λίγους και εκλεκτούς, καθώς και να αποφύγουμε παθογένειες του παρελθόντος που μας έφεραν στην κρίση». 

Απέρριψε τα περί προεκλογικών παροχών, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για μια αποσπασματική παρέμβαση, αλλά για μέτρα μόνιμου, σταθερού χαρακτήρα, με ορίζοντα τετραετίας, που έρχονται να απαντήσουν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, καθώς αφορά σχεδόν όλο το εύρος των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση, αλλά και τα παραγωγικά στρώματα. Σημείωσε, ακόμα, ότι η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα για να τονωθεί η ελληνική οικονομία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί προληπτικά, τώρα που η ευρωπαϊκή οικονομία δείχνει σημάδια επιβράδυνσης.

Για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι οι σχετικές προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι τετραπλές εκλογές, ενώ ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, χάρη στις οποίες τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα θα είναι γνωστά πολύ γρήγορα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Συνάντηση δημάρχου με τους πλημμυροπαθείς των Μεγάλων Καλυβίων

Το αίτημα των κατοίκων των Μεγάλων Καλυβίων, να αναλάβει ο Δήμος Τρικκαίων την απομάκρυνση των…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεσσαλονίκη: 23η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

Την 23η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, αφιερωμένη στις μικρές φάρμες, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης…

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιβαλλοντικές δράσεις και φεστιβάλ χρωμάτων/MARE NOSTRUM στη Βάρκιζα

Mια Κυριακή γεμάτη χρώματα, χαμόγελα και περιβαλλοντικές δράσεις μαζί με ένα φεστιβάλ χρωμάτων, έρχονται στο…