Άρθρο Localit 09 Οκτωβρίου, 2020

Συνεργασία Π.Ε Χανίων και πυροσβεστικής ενόψει του χειμώνα

  

Η συνεργασία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ενόψει του χειμώνα και της αντιπλημμυρικής περιόδου, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο συντονιστής της Πυροσβεστικής Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγος Γιάννης Σταμούλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας, σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην Πολιτική Προστασία, η καλύτερη λειτουργία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, και η αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος σε υλικά και μέσα. Αναφορά επίσης έγινε στον τρόπο λειτουργίας, τον συντονισμό και την συνεργασία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων και με άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες, εν όψει του χειμώνα.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν ακόμα ο διοικητής των Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραχος Δημοσθένης Μπουντουράκης, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, πύραρχος Γιώργος Μαρκουλάκης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Γιάννης Βερυκοκίδης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αρταίων: Ρύθμιση για την καταβολή παλαιών οφειλών στις σχολικές καθαρίστριες

«Παράσταση» διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, οι σχολικές καθαρίστριες αορίστου χρόνου, διεκδικώντας την…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανώτατο επίδομα θέρμανσης και πλαφόν στα εμπορικά καυσόξυλα ζητά ο δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου

Τα τζάκια και οι σόμπες έχουν ήδη ανάψει στα σπίτια στο Νευροκόπι της Δράμας, ενώ…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣτΕ: Άκυρη η μοριοδότηση των ήδη εργαζομένων στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων “Βοήθεια στο Σπίτι»: Τραγική και απαράδεκτη η απόφαση, δεν…