Άρθρο Localit 07 Μαρτίου, 2024

Συνεργασία Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου-Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης στη Ρόδο  

Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης στη Ρόδο υπέγραψαν σήμερα, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του «The Rhodes Co-Lab. Sustainable Destination».

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππους, απηύθηναν κάλεσμα στις επιχειρήσεις του νησιού να συμμετέχουν με προτάσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν το περιεχόμενο μιας διαδραστικής πλατφόρμας, στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και υλοποίησης δράσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η πλατφόρμα θα λειτουργήσει ως ένα εργαλείο υποστήριξης της δράσης, το οποίο εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλους. Σε αυτήν θα μπορούν οι επιχειρήσεις να απαντούν ηλεκτρονικά σε ερωτηματολόγιο σχετικά με την υφιστάμενη χρήση πλαστικών μιας χρήσης και να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν την προσέγγισή του «The Rhodes Co- Lab. Sustainable Destination» για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

«Κηρύττουμε τον πόλεμο στα πλαστικά μιας χρήσης. Υπάρχουν και δημιουργικοί πόλεμοι», σχολίασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος , ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Πάππου κάλεσε στη δράση τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται και ανακοίνωσε πως το επιμελητήριο θα καταρτίσει στη συνέχεια εξειδικευμένο πλάνο διαφήμισης και προβολής τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αγ. Δημητρίου: “Παναγούλεια 2024”-Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη μνήμη του Αλέξανδρου Παναγούλη

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνοντας  για  άλλη μια  χρονιά  τα Παναγούλεια και την Ειρηνοδρομία 2024,τιμά…

Ρεπορτάζ 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαμία: Στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων μετά από τροφική δηλητηρίαση

Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν δεκάδες μαθητές στη Λαμία, οι οποίοι χθες το βράδυ αλλά και σήμερα…

Ρεπορτάζ 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο ΕΣΠΑ το πρώτο μεγάλο έργο του ΣΒΑΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας

Στον Δήμο Ηγουμενίτσας, ξεκινά η εκτέλεση του προγράμματος ανάπλασης επιλεγμένων περιοχών. Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε από…