Άρθρο Localit 07 Ιουνίου, 2018

Συνάντηση του ΔΣ ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας με τη Φ. Γεννηματά

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) θα συναντηθεί η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής», Φώφη Γεννηματά, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 12.30 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ-ΚΜ (26ης Οκτωβρίου 43).

Η κ.α. Γεννηματά, η οποία θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επαφών της με φορείς, θα συμμετάσχει στην ειδική συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΚΜ, παρουσία και των 38 δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να συζητήσει ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, με βασικό το Νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι».

Η κ.α. Γεννηματά  θα παρουσιάσει στους αιρετούς τις θέσεις του «Κινήματος Αλλαγής» για το νέο Νομοσχέδιο και να ακούσει τις τοποθετήσεις των δημάρχων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 22 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ στον Δήμο Βοΐου

Το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Βοΐου διοργανώνει ο Δήμος Βοΐου από την Τετάρτη 1 έως…

Με μια ματιά 18 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του Αρχοντικού Αποστολίδη στη Νίσυρο

Ο Δήμος Νισύρου ανακοίνωσε ότι υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…