Άρθρο Localit 06 Δεκεμβρίου, 2022

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, στο πλαίσιο σύσκεψης φορέων με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην περιοχή.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Γιαννάκης έθεσε βασικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Φλώρινας, όπως η απολιγνιτοποίηση, η έλλειψη προσωπικού, η σημαντική αύξηση των λειτουργικών δαπανών των Δήμων λόγω της ακρίβειας, η θέρμανση και η ανεργία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ζητήματα όπως η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, η προσέλκυση επενδυτών, ο κάθετος άξονας και η σιδηροδρομική σύνδεση με τα όμορα κράτη, η ανάγκη στήριξης των ενεργειακών κοινοτήτων αφού ο δήμος Φλώρινας έχει σχεδιάσει να επενδύσει σε φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά στα φράγματα και τους ταμιευτήρες ώστε να μειωθεί το ενεργειακό κόστος στους συνδημότες μας, η κατασκευή των δρόμων Φλώρινα-Υδρούσα-Νυμφαίο και Φλώρινα-Βίγλα-Πρέσπα, η αξιοποίηση των νεοκλασικών κτιρίων στην πόλη της Φλώρινας, στο πλαίσιο της νέας αρχιτεκτονικής του μεταλιγνιτικού μοντέλου ανάπτυξης του Δήμου μας και της περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μια ακόμη γειτονιά του Αγρινίου άλλαξε όψη μετά από έργα ανάπλασης

Με την ανάπλαση της Ναυπάκτου ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις του σημαντικού έργου της «Ανάπλασης της οδού…

Ρεπορτάζ 21 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρεμβάσεις πυροπροστασίας σε όλο τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Οι παρεμβάσεις πυροπροστασίας που θα γίνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στα…

Ρεπορτάζ 21 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 «Γεύσεις Αμβρακικού» στην Αμφιλοχία

Γαστρονομική εκδήλωση με τίτλο «Γεύσεις Αμβρακικού», διοργανώνει αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της…