Άρθρο Localit 07 Φεβρουαρίου, 2019

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την Ανεξάρτητη Επιτροπή για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών

Τη μελέτη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών παρέλαβε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε νωρίτερα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

 «Συναντήθηκα με τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών στη χώρα μας, προκειμένου να μου παραδώσουν την τελική μελέτη τους. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην επιστημoνική ομάδα του καθηγητή κου Γκολντάμερ και στους Έλληνες καθηγητές και ερευνητές που εργάστηκαν μαζί του», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρωθυπουργός.

«Οι κύριοι Ξανθόπουλος, Ευτυχίδης, Μαλλίνης, Μητσόπουλος και Δημητρακόπουλος, δούλεψαν σκληρά και αφιλοκερδώς, προκειμένου να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια να θωρακίσουμε τη χώρα από έναν κίνδυνο που με την κλιματική αλλαγή γίνεται ολοένα και πιο έντονος» σημειώνει επίσης στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Νέες «έξυπνες» διαβάσεις για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, με την εγκατάσταση νέων «έξυπνων»…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…