24 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση ΚΕΔΕ με τη ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ

Η ενίσχυση της συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών ήταν το αντικείμενο συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ επικεφαλής του προέδρου της Λ. Κυρίζογλου, με τη γενική γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Μ. Μυρογιάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρης ο πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ Π. Χριστόφας, δήμαρχος Μυτιλήνης και ο αντιπρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας  Μ. Χαιρέτης, αντιδήμαρχος Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν προτάσεις συνεργασίας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων  με στόχο τη συστηματοποίηση της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας, ΥΠΕΞ και δήμων προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 14 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Κόνιτσα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην Κόνιτσα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Κονίτσης Ανδρέα Παπασπύρου, στην τοπική εορτή του Αγίου Παϊσίου του…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων

  Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…