Άρθρο Localit 23 Ιανουαρίου, 2017

Συνάντηση Γιάννη Μουζάλα με πρέσβεις χωρών της ΕΕ και της ζώνης Σένγκεν

Ενημερωτική συνάντηση με τους πρέσβεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και των χωρών της ζώνης Σένγκεν, εν όψει του προσεχούς άτυπου Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., που θα διεξαχθεί το διήμερο 26 – 27 Ιανουαρίου 2017 στην Μάλτα, συγκάλεσε σήμερα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, η διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου Μαρία Σταυροπούλου και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιάννης Χατζηγιάννης.

Ο Γιάννης Μουζάλας, κατά την τοποθέτηση του, ενημέρωσε τους πρέσβεις για τα τεκταινόμενα στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και τις θέσεις της χώρας εν όψει της άτυπης Συνόδου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…