21 Ιουλίου, 2022

Συνάντηση εργασίας ΚΕΔΕ – ΕΕΤΑΑ

Τα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.). επισκέφθηκε, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Καραγιάννη, όπου είχαν συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, Δημήτρη Μαραβέλια και Σπύρο Σπυρίδων αντίστοιχα.

 

Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ενημέρωση από την Διοίκηση της ΕΕΤΑΑ για την  πορεία των έργων που υλοποιεί αυτήν την περίοδο η Εταιρία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη λειτουργία της νεοσύστατης Διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και στο σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει αυτή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση  έργων, κυρίως σε νησιωτικούς και ορεινούς Δήμους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξ΄αιτίας της υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών τους.

 

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ, ενημερώθηκαν ακόμη και για την πορεία του Προγράμματος της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», (πρώην Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής), περιόδου 2022 – 2023.

 

Κοινός στόχος, η άμεση και αποτελεσματική υλοποίηση δράσεων και έργων που αναλαμβάνει η ΕΕΤΑΑ, προς όφελος της Αυτοδιοίκησης και τελικά των πολιτών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημαντική η πιλοτική εφαρμογή του ολοήμερου σχολείου. Απαραίτητη η άμεση κάλυψη των επιπλέον αναγκών που θα δημιουργηθούν σε προσωπικό και λειτουργικά έξοδα

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας χαιρετίζει την παράταση του σχολικού ωραρίου που θα ισχύσει από…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ώρα να ενεργήσουμε: Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συμμετέχει στον Εθνικό στόχο για την εξοικονόμηση ενέργειας

Στον «πόλεμο» για την εξοικονόμηση ενέργειας, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι! Και πρέπει να το κάνουμε…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουλίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαχείριση αποβλήτων και ενεργειακή κρίση: Μείζονα θέματα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική οικολογία

Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων της Κ.Ε.Δ.Ε. με τους Οικολόγους-Πράσινους Το ζήτημα της διαχείρισης αποβλήτων, αλλά και…