Άρθρο Localit 04 Δεκεμβρίου, 2014

Συνάντηση Δ.Σ. ΠΕΔΑ με τη διοίκηση του Παρακαταθηκών και Δανείων

tameio_parakatathikwn_1Τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η κατάρτιση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) η οποία θα ρυθμίζει θέματα αναχρηματοδότησης δανείων έδωσε η διοίκηση του ταμείου Παρακαταθηκών και  Δανείων στο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Στο πλαίσιο ανάληψης  καθηκόντων από τη νέα διοίκηση και το νέο Δ.Σ της Π.Ε.Δ.Α.,  ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Ηρακλής Γκότσης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ιωακειμίδης  συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Αλέξανδρο Κρητικό, με τον αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Μήτρεντσε, καθώς  και με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δανείων κ. Γεώργιο Κουλτούκη προκειμένου να συζητήσουν οικονομικά θέματα που απασχολούν την Τοπική αυτοδιοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της  Π.Ε.Δ.Α   ότι σύντομα  θα υπάρξει υπογραφή ΚΥΑ για την αναχρηματοδότηση των δανείων των δήμων η οποία θα περιλαμβάνει και το δανεισμό των δήμων από αναγνωρισμένα πιστωτικά ιδρύματα ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Ως συνεπακόλουθο της αναχρηματοδότησης θα δοθεί νέα περίοδος χάρητος στους δήμους για την αποπληρωμή των δανείων τους, ενώ θα υπάρξει και μείωση του επιτοκίου δανεισμού.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…