Άρθρο Localit 08 Μαρτίου, 2021

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Καβάλας «Ο καλύτερος ρόλος σου είναι ο εαυτός σου!»

Με κεντρικό μήνυμα «ο καλύτερος ρόλος σου είναι ο εαυτός σου!», τα μέλη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας συμμετέχουν στον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με μια δράση που φιλοδοξεί να στείλει το μήνυμα ότι οι γυναίκες παραμένουν ένα δυναμικό κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε δύσκολη κατάσταση.

Είκοσι τέσσερις καταξιωμένες γυναίκες από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, πολλοί από τους οποίους ανδροκρατούμενοι και άλλοι που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο την περίοδο της πανδημίας, φωτογραφήθηκαν αφιλόκερδος από την Καβαλιώτισσα φωτογράφο Μαρία Τσακίρη σε διάφορα σημεία της Καβάλας.

Στις φωτογραφίσεις τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι της εξάπλωσης της Covid-19. Από όλες τις γυναίκες ζητήθηκαν φράσεις που περιγράφουν το πώς βιώνουν τον ρόλο τους ως γυναίκες ή την καθημερινότητά τους. Οι φράσεις τους είναι προτροπές που μπορούν να βρουν εφαρμογή στην καθημερινότητά κάθε γυναίκας, κάνοντάς την ομορφότερη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού και για την καλύτερη προβολή της καμπάνιας που υλοποίησε με πολλή όρεξη το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας με τη συνεργασία της φωτογράφου Μαρίας Τσακίρη και της ειδικής σύμβουλου του δήμου σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης Στέλλας Αργυρίου, δημιουργήθηκε και μια ιστοσελίδα (www.womanstoday.gr) μέσα από την οποία παρουσιάζεται η δουλειά που έγινε και τα ελπιδοφόρα μηνύματα που στέλνουν όλες οι γυναίκες.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Κλιματιζόμενοι χώροι για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα μέχρι και την Παρασκευή 26/7

Εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που συνεχίζονται και με στόχο την προστασία των ευπαθών δημοτών…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Την τελευταία πενταετία η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

Συνεχίζεται η αποκλιμάκωση των προστίμων για τις παράνομες χωματερές, τα οποία επιβαρύνουν την Ελλάδα και…

Ρεπορτάζ 19 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δικαίωση για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου η απόφαση του ΣτΕ για τα «μπόνους» του ΝΟΚ

Πλήρη δικαίωση για τον Δήμαρχο Μοσχάτου–Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποτελεί…