Άρθρο Localit 16 Ιουνίου, 2021

Σύμβαση για την προμήθεια υγρών καυσίμων που θα καλύπτουν ανάγκες 4 ετών στο Δήμο Ηρακλείου

Υπεγράφη, χθες Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, η σύμβαση για την προμήθεια υγρών καυσίμων για 4 έτη που θα καλύπτουν τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου, τόσο για την κίνηση των οχημάτων όσο και για τη θέρμανση των κτιρίων αλλά και των ΝΠΔΔ του Δήμου.

Πρόκειται για μία Συμφωνία – Πλαίσιο, την οποία υπέγραψε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη με τον προμηθευτή και για κάθε χρόνο της Συμφωνίας αυτής θα υπογράφονται εκτελεστικές συμβάσεις.

Το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 4.139.616,00 € ενώ ήδη υπεγράφη και η 1η εκτελεστική σύμβαση ύψους 1.026.224,00 €.

Όπως επεσήμανε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη: «Προχωρήσαμε για πρώτη φορά σε μια συμφωνία-πλαίσιο για υγρά καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων του Δήμου μας και τη θέρμανση των κτιρίων μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Πρόκειται για μία διαδικασία που μας εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Δήμου με συμφέροντες όρους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση της συμφωνίας-πλαίσιο έχει διεθνώς αυξητικές τάσεις και θεωρείται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές σε όλα τα είδη συμβάσεων (προμήθειες, υπηρεσίες, έργα). Μπορεί να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ευελιξία και ταχύτητα στις διαδικασίες ανάθεσης των δημοσίων συμβάσεων, παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, κόστους και βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ από τα βασικά της οφέλη είναι η μείωση του διοικητικού κόστους και η δυνατότητα επίτευξης οικονομίας κλίμακας.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαναλειτουργούν σταδιακά οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης  μετά την κυβερνοεπίθεση της περασμένης εβδομάδας

Επαναλειτουργούν σταδιακά από σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου, οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, έπειτα από την…

Ρεπορτάζ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέντε ελληνικοί δήμοι υποψήφιοι για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις μέχρι το 2030

Το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, η Καλαμάτα, τα Τρίκαλα και η Κοζάνη θέτουν υποψηφιότητα συμμετοχής στο…

Ρεπορτάζ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσημη πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης με το «Μία χώρα δύο αιώνες μετά»

Το Φεστιβάλ Δωδώνης, για πρώτη φορά σε δική του παραγωγή, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και η…